Tko je LTB


LTB design, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Bojan Sokol je obrt u privatnom vlasništvu. Osnovan početkom 2017.g. kao nastavak već usvojenih znanja u proizvodnoj industriji, odnosno grani prerade i obrade stiropora te izrade proizvoda od stiropora, stirodura, drveta i plexiglasa. Personalizirani pristup svakom klijentu, te korištenje najsuvremenije CNC tehnologije i materijala, rezultirali su postavljanjem visokog standarda u realizaciji projekata te stvaranjem liste zadovoljnih klijenata i velike količine završenih radova.

Kao potvrda kvalitetno zamišljenog i realiziranog projekta, ostvareno je i dobivanje zajma od strane agencije Hamag BiCRO – ESIF zajmovi. Cilj je svojim poslovanjem iz dana u dan usavršavati znanja, jamčiti kvalitetu, poticati društveni, ekološki i gospodarski održiv razvoj na zadovoljstvo svih klijenata, ali i zajednice u cjelini.

Nalazimo se u Zagrebačkoj županiji, u Kloštar Ivaniću, udaljeni 40-ak km od Zagreba.

Čime se bavimo?


Osnovna djelatnost za koju smo specijalizirani je: CNC izrezivanje i obrada stiropora, a u tu djelatnost detaljnije ulaze izrada:

- 3D reklame od stiropora i stirodura
- 3D logotipovi od stiropora i sturodura
- 3D skulpture od stiropora
- blagdanske i prigodne dekoracije i ukrasi za uređenje doma i poslovnog prostora
- izrada i planiranje scenografije
- fasadne štukature i dekorativni elementi
- stupovi, baze, kapiteli i oplate

Zašto odabrati nas?


Korištenjem provjerenih materijala (EPS stiropor 25 i 30 kg/m3, odnosno XPS stirodur visoke tvrdoće), inovativne tehnologije, personaliziranog pristupa svakom klijentu te sugeriranje drugačijih i provjerenih rješenja, zaokružujemo cjelinu izrade, transporta i montaže te nudimo sva rješenja potrebna za realizaciju svakog projekta.

U posjedu smo 3D CNC tehnologije posljednje generacije te velikog proizvodnog kapaciteta, što nam omogućava da svakom projektu pristupimo bez problema o njegovoj veličini ili kompleksnosti.
U slučaju da nismo u mogućnosti odraditi neki specifični projekat ili jedan dio, koristit ćemo usluge naših provjerenih partnera ili vas direktno uputiti na iste kako bi u potpunosti ispunili vaše uvjete.

DIMENZIJE - BOJE - OBLICI - RJEŠENJE

3D DEKORACIJE OD STIROPORA

3D DEKORACIJE OD STIROPORA

za proslave, rođendane, vjenčanja...
SCENOGRAFIJA I PROJEKTIRANJE

SCENOGRAFIJA I PROJEKTIRANJE

prilagodba za transport i montažu
DEKORATIVNI STUPOVI OD STIROPORA

DEKORATIVNI STUPOVI OD STIROPORA

za unutarnju i vanjsku upotrebu

POŠALJITE NAM VAŠ UPIT