OD UPITA DO FINALNOG PROIZVODA

Specijalizirani smo za CNC rezanje i obradu stiropora i stirodura te izradu 3D reklamnih i dekorativnih natpisa od stiropora za vanjsku i unutrašnju upotrebu.

Izrada svih elemenata (projekata) prilagođena je specifičnim zahtjevima klijenta, upotrebe, vremenskim uvjetima i načinu montaže.
Uz materijale osim stiropora i stirodura, prema potrebi i zahtjevima koristimo i obrađujemo drvo, MDF, akril (forex), plexiglas i ostale materijale.

Nudimo cjelokupna rješenja u izradi dekoracija, XXL slova, 3D skulptura, scenografije uključujući i pozadinsku rasvjetu prema potrebi te montažu.

Zašto odabrati nas?

Prije izrade svakog projekta, izrađujemo grafički predložak u koji ukomponiramo sve želje krajnjeg korisnika, a tek nakon finalne potvrde krećemo u realizaciju.

Korištenjem najsuvremenije računalne i CNC tehnologije, visokokvalitetnih materijala i sirovina, te primjenom stečenog znanja i iskustva, sa visokom dozom kreativnosti, u mogućnosti smo realizirati veliku većinu želja naših korisnika u dogovorenom vremenskom roku.

100

Odrađenih projekata

150

Zadovoljnih korisnika

4000

Sati rada